Personeel Beheer | René Vet
16374
page-template-default,page,page-id-16374,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

René Vet

De mens maakt de organisatie. Het zijn uw mensen die het verschil maken. Zij staan uw klanten te woord en bepalen uiteindelijk de kwaliteit van de dienst of het product. Maar hoe trekt u de juiste mensen aan? Hoe houdt u de beste binnen uw bedrijf? En hoe haalt u het beste in ze naar boven?

Dat zijn vraagstukken waar ik me al ruim acht jaar mee bezig hou. Ik zie vaak dat bedrijven in de problemen komen, omdat ze hun personeelszaken niet op orde hebben. Kreten als ‘Personeel kost alleen maar geld’, ‘Wet- en regelgeving is veel te moeilijk in Nederland’ en ‘Als ondernemer wordt het je moeilijk gemaakt om te ondernemen’, hoor ik vaak als reden om niets of weinig aan personeelszaken en de organisatie daar omheen te doen. U besteedt uw kostbare tijd tenslotte liever aan zaken waar u goed in bent.

Mijn passie ligt in het helpen van bedrijven die de kennis of kunde niet hebben voor dergelijke vraagstukken, maar zich ook bewust zijn van het feit dat ze zonder hun medewerkers eigenlijk geen bedrijf hebben. Daarin kan ik vanuit mijn persoonlijke overtuiging een bijdrage leveren.